GameBeat Forums  
"Very funny, Scotty... NOW BEAM DOWN MY DAMN UNIFORM!"

Go Back   GameBeat Forums > General Chit-Chat > Gaming

New User Registration is now OPEN - Come on in!

Reply
 
Thread Tools
  #171  
Old 11-19-2013, 10:08 PM
Overwheat's Avatar
Overwheat Overwheat is offline
 
Join Date: Aug 2008
Location: Richland, WA
Posts: 563
Send a message via AIM to Overwheat Send a message via MSN to Overwheat
Default

Quote:
Originally Posted by TheGeekRedneck View Post
Giant ass screenshot

BSNES, the one and only SNES emulator anyone should ever use.
__________________
∆Mi-1=-a∑Di(n)(∑Fij(n-1)+Fexti(n-1))
Reply With Quote
  #172  
Old 11-20-2013, 01:18 AM
TheGeekRedneck's Avatar
TheGeekRedneck TheGeekRedneck is offline
TROLOLO
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kennedale, Texas
Posts: 3,312
Send a message via ICQ to TheGeekRedneck Send a message via AIM to TheGeekRedneck Send a message via Yahoo to TheGeekRedneck
Default

Quote:
Originally Posted by Overwheat View Post
BSNES, the one and only SNES emulator anyone should ever use.
It's definitely hardcore emulation of the console at it's finest, although to be honest I do miss some of the graphics filters that are in other emulators like ZSNES and SNES9X.
__________________
Operator of GameBeat.net

Steam Profile HERE - Friend me!
Facebook HERE - Friend me!
YouTube HERE and HERE - Friend me!
Reply With Quote
  #173  
Old 11-20-2013, 10:14 PM
evildre evildre is offline
i liek turtles
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lombard, IL
Posts: 2,708
Default

Fixed the Google Plus problem. It was installed as a system app in this ROM. Converted it to a user app and it is behaving well.
Reply With Quote
  #174  
Old 11-21-2013, 12:31 AM
TheGeekRedneck's Avatar
TheGeekRedneck TheGeekRedneck is offline
TROLOLO
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kennedale, Texas
Posts: 3,312
Send a message via ICQ to TheGeekRedneck Send a message via AIM to TheGeekRedneck Send a message via Yahoo to TheGeekRedneck
Default

Quote:
Originally Posted by evildre View Post
Fixed the Google Plus problem. It was installed as a system app in this ROM. Converted it to a user app and it is behaving well.
Interesting.... Does that game have DLC?
__________________
Operator of GameBeat.net

Steam Profile HERE - Friend me!
Facebook HERE - Friend me!
YouTube HERE and HERE - Friend me!
Reply With Quote
  #175  
Old 11-21-2013, 07:33 AM
Sorce Sorce is offline
HERP DERKEN!
 
Join Date: Aug 2008
Location: Not There
Posts: 2,064
Send a message via AIM to Sorce
Default

Here's where I'd be posting screenshots from ME3, but Origin doesn't have that feature. Additionally, ME3 gets cranky when I try to run it through Steam now as well, so I can't make them that way. FRAPS is an option, but I never remember to turn it on when I want to game.
__________________
Phong: ASRock H97M-ITXac Motherboard//Intel Core i7-4790K Processor @ 4.0GHz//16GB G.Skill PC3-12800//MSI nVidia GTX 970//Onboard 7.1 Sound//Samsung 840 Pro 256GB SSD//Lite-On DVD-RW//Generic Mid-Tower Case//24" Asus VH242H and 20" HP w2007 Monitors//Windows 10 Professional 64-Bit

Tomato: Acer C7 Chromebook//Intel Celeron 847 @1.1GHz//6GB PC3-12800//Intel HD2000 Graphics//Onboard Sound//Intel 330 Series 120GB SSD//11.6" Widescreen//ChromeOS 51 64-Bit
Reply With Quote
  #176  
Old 11-25-2013, 06:09 PM
TheGeekRedneck's Avatar
TheGeekRedneck TheGeekRedneck is offline
TROLOLO
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kennedale, Texas
Posts: 3,312
Send a message via ICQ to TheGeekRedneck Send a message via AIM to TheGeekRedneck Send a message via Yahoo to TheGeekRedneck
Default




Definitely in a Nintendo mood.... trying to decide what I want to play next. Do I go on to Super Mario World 2 (Yoshi's Island) or skip a lot of titles and go right to Super Mario Galaxy.... Also been itching to replace The Legend of Zelda: A Link To The Past since I haven't played it in oh about 20 years....

Not in the mood to play anything hardcore on the PC since I finished Arkham City.....
__________________
Operator of GameBeat.net

Steam Profile HERE - Friend me!
Facebook HERE - Friend me!
YouTube HERE and HERE - Friend me!
Reply With Quote
  #177  
Old 12-10-2013, 09:42 AM
TheGeekRedneck's Avatar
TheGeekRedneck TheGeekRedneck is offline
TROLOLO
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kennedale, Texas
Posts: 3,312
Send a message via ICQ to TheGeekRedneck Send a message via AIM to TheGeekRedneck Send a message via Yahoo to TheGeekRedneck
Default

Guess who's still on a retro kick?

I've never played Luigi's Mansion for the Gamecube so I figured why not give that new USB Magic Joy Box a good break in? Luigi's Mansion played in 1080p with Dolphin (GC/Wii Emulator) and a real Gamecube controller:







Danger: Batman inside???
__________________
Operator of GameBeat.net

Steam Profile HERE - Friend me!
Facebook HERE - Friend me!
YouTube HERE and HERE - Friend me!
Reply With Quote
  #178  
Old 01-02-2014, 06:40 AM
TheGeekRedneck's Avatar
TheGeekRedneck TheGeekRedneck is offline
TROLOLO
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kennedale, Texas
Posts: 3,312
Send a message via ICQ to TheGeekRedneck Send a message via AIM to TheGeekRedneck Send a message via Yahoo to TheGeekRedneck
Default

....aaaand I just now finally got around to finishing Luigi's Mansion:

__________________
Operator of GameBeat.net

Steam Profile HERE - Friend me!
Facebook HERE - Friend me!
YouTube HERE and HERE - Friend me!
Reply With Quote
  #179  
Old 01-13-2015, 12:45 PM
TheGeekRedneck's Avatar
TheGeekRedneck TheGeekRedneck is offline
TROLOLO
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kennedale, Texas
Posts: 3,312
Send a message via ICQ to TheGeekRedneck Send a message via AIM to TheGeekRedneck Send a message via Yahoo to TheGeekRedneck
Default













































__________________
Operator of GameBeat.net

Steam Profile HERE - Friend me!
Facebook HERE - Friend me!
YouTube HERE and HERE - Friend me!
Reply With Quote
  #180  
Old 10-09-2017, 02:09 PM
TheGeekRedneck's Avatar
TheGeekRedneck TheGeekRedneck is offline
TROLOLO
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kennedale, Texas
Posts: 3,312
Send a message via ICQ to TheGeekRedneck Send a message via AIM to TheGeekRedneck Send a message via Yahoo to TheGeekRedneck
Default

So I installed Cemu (WiiU emulator) and grabbed a copy of The Legend of Zelda: The Wind Waker HD and spent some time setting it all up with a 4k 'graphics pack'. It looks absolutely GLORIOUS in 2160p and plays fantastic sofar! I'm glad I went this route instead of emulating the Gamecube via Dolphin or even playing it on real hardware!
























__________________
Operator of GameBeat.net

Steam Profile HERE - Friend me!
Facebook HERE - Friend me!
YouTube HERE and HERE - Friend me!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:13 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
GameBeat.net - 2009 NoxTek LLC.