GameBeat Forums  
"Very funny, Scotty... NOW BEAM DOWN MY DAMN UNIFORM!"

Go Back   GameBeat Forums > General Chit-Chat > The Lobby

New User Registration is now OPEN - Come on in!

Reply
 
Thread Tools
  #4561  
Old 06-16-2017, 10:17 PM
evildre evildre is offline
i liek turtles
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lombard, IL
Posts: 2,825
Default

Quote:
Originally Posted by runt View Post
Webmin? It's what I use

Sent from my 2PZC5 using Tapatalk
Yep, tried configuring smb.conf in vi and webmin. Same result with both.

Can't get an anonymous share on 2012 R2, either. That's after enabling the Guest account, telling the box to treat guests as anonymous users, and providing anonymous full control over the share at the share/NTFS level. Monstrous pain the dick, this whole thing was. Almost wonder if it's Windows 10 1703 that's being a pain here, rather than the server OS of choice.
__________________
Emerald: i7-4930k @stock, Thermaltake Water 3.0 240 RGB, Gigabyte GA-X79-UP4, 64GB Crucial DDR3, Asus GeForce GTX 1070 TURBO 8GB, 250GB Samsung 850 Evo SSD, 2x 6TB WD Red RAID 1, Thermaltake Core V51 Riing Edition, Corsair AX750
Reply With Quote
  #4562  
Old 06-17-2017, 08:08 PM
evildre evildre is offline
i liek turtles
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lombard, IL
Posts: 2,825
Default

There we go. CrashPlan's seeded, machine's unplugged, and I'm taking it over to their house tomorrow. Finally.
__________________
Emerald: i7-4930k @stock, Thermaltake Water 3.0 240 RGB, Gigabyte GA-X79-UP4, 64GB Crucial DDR3, Asus GeForce GTX 1070 TURBO 8GB, 250GB Samsung 850 Evo SSD, 2x 6TB WD Red RAID 1, Thermaltake Core V51 Riing Edition, Corsair AX750
Reply With Quote
  #4563  
Old 06-17-2017, 08:52 PM
Sorce Sorce is offline
HERP DERKEN!
 
Join Date: Aug 2008
Location: Not There
Posts: 2,114
Send a message via AIM to Sorce
Default

Just added a switch to the home network, so now I have more LAN ports than I know what to do with, instead of an uncomfortably full router.
__________________
Phong: ASRock H97M-ITXac Motherboard//Intel Core i7-4790K Processor @ 4.0GHz//16GB G.Skill PC3-12800//MSI nVidia GTX 970//Onboard 7.1 Sound//Samsung 840 Pro 256GB SSD//Lite-On DVD-RW//Generic Mid-Tower Case//24" Asus VH242H and 20" HP w2007 Monitors//Windows 10 Professional 64-Bit

Tomato: Acer C7 Chromebook//Intel Celeron 847 @1.1GHz//6GB PC3-12800//Intel HD2000 Graphics//Onboard Sound//Intel 330 Series 120GB SSD//11.6" Widescreen//ChromeOS 51 64-Bit
Reply With Quote
  #4564  
Old 06-18-2017, 11:32 AM
evildre evildre is offline
i liek turtles
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lombard, IL
Posts: 2,825
Default

Quote:
Originally Posted by Sorce View Post
Just added a switch to the home network, so now I have more LAN ports than I know what to do with, instead of an uncomfortably full router.
Feels good, doesn't it? I've got a 16-port D-Link in the basement and am only using one port on the router. I'll be happier once I can hide that big monolith of a router from AT&T and replace it with an AmpliFi I mean, the AT&T router has decent range, but the AmpliFi has more range. I want coverage across the whole damn town, not just in my house.
__________________
Emerald: i7-4930k @stock, Thermaltake Water 3.0 240 RGB, Gigabyte GA-X79-UP4, 64GB Crucial DDR3, Asus GeForce GTX 1070 TURBO 8GB, 250GB Samsung 850 Evo SSD, 2x 6TB WD Red RAID 1, Thermaltake Core V51 Riing Edition, Corsair AX750
Reply With Quote
  #4565  
Old 06-18-2017, 11:35 AM
runt's Avatar
runt runt is offline
teh gun geek
 
Join Date: Aug 2008
Location: /dev/null
Posts: 2,022
Default

And here I am happy because I don't have to break out my Dell PowerConnect 2724.....

Sent from my 2PZC5 using Tapatalk
__________________
View my Linkedin profile
Quote:
Originally Posted by Yoda
Do or do not, there is no try.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.1
GCS/IT/CM/O d- s+:+ a c++++ B P--- L+ E---- W+++ N o-- K- w+++++ O---- M V-- PS+ PE+ Y+ PGP t 5 X-- R- tv+ b+ DI++ D++ G e++ h---- r+++ y++++
------END GEEK CODE BLOCK------
Reply With Quote
  #4566  
Old 06-18-2017, 11:45 AM
Sorce Sorce is offline
HERP DERKEN!
 
Join Date: Aug 2008
Location: Not There
Posts: 2,114
Send a message via AIM to Sorce
Default

And apparently Samsung's current lineup of UHD TVs have a beta "Steam Link" app now, so all you need to stream is a controller (or KBM).

The future is here.
__________________
Phong: ASRock H97M-ITXac Motherboard//Intel Core i7-4790K Processor @ 4.0GHz//16GB G.Skill PC3-12800//MSI nVidia GTX 970//Onboard 7.1 Sound//Samsung 840 Pro 256GB SSD//Lite-On DVD-RW//Generic Mid-Tower Case//24" Asus VH242H and 20" HP w2007 Monitors//Windows 10 Professional 64-Bit

Tomato: Acer C7 Chromebook//Intel Celeron 847 @1.1GHz//6GB PC3-12800//Intel HD2000 Graphics//Onboard Sound//Intel 330 Series 120GB SSD//11.6" Widescreen//ChromeOS 51 64-Bit
Reply With Quote
  #4567  
Old 06-19-2017, 06:50 AM
evildre evildre is offline
i liek turtles
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lombard, IL
Posts: 2,825
Default

I've reached Elaaden on my NG+ playthrough. So far I haven't figured out what the difference between my first and second playthrough actually is, apart from the fact that I'm playing as Sara rather than Scott this time. Even the cutscenes seem the same, even on 1.08.
__________________
Emerald: i7-4930k @stock, Thermaltake Water 3.0 240 RGB, Gigabyte GA-X79-UP4, 64GB Crucial DDR3, Asus GeForce GTX 1070 TURBO 8GB, 250GB Samsung 850 Evo SSD, 2x 6TB WD Red RAID 1, Thermaltake Core V51 Riing Edition, Corsair AX750
Reply With Quote
  #4568  
Old 06-19-2017, 07:05 AM
Sorce Sorce is offline
HERP DERKEN!
 
Join Date: Aug 2008
Location: Not There
Posts: 2,114
Send a message via AIM to Sorce
Default

I'm holding off on a Scott runthrough until they get all the missions fixed.
__________________
Phong: ASRock H97M-ITXac Motherboard//Intel Core i7-4790K Processor @ 4.0GHz//16GB G.Skill PC3-12800//MSI nVidia GTX 970//Onboard 7.1 Sound//Samsung 840 Pro 256GB SSD//Lite-On DVD-RW//Generic Mid-Tower Case//24" Asus VH242H and 20" HP w2007 Monitors//Windows 10 Professional 64-Bit

Tomato: Acer C7 Chromebook//Intel Celeron 847 @1.1GHz//6GB PC3-12800//Intel HD2000 Graphics//Onboard Sound//Intel 330 Series 120GB SSD//11.6" Widescreen//ChromeOS 51 64-Bit
Reply With Quote
  #4569  
Old 06-20-2017, 08:21 PM
evildre evildre is offline
i liek turtles
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lombard, IL
Posts: 2,825
Default

I haven't actually run into any mission bugs, thankfully. The "additional tasks" are annoying though.
__________________
Emerald: i7-4930k @stock, Thermaltake Water 3.0 240 RGB, Gigabyte GA-X79-UP4, 64GB Crucial DDR3, Asus GeForce GTX 1070 TURBO 8GB, 250GB Samsung 850 Evo SSD, 2x 6TB WD Red RAID 1, Thermaltake Core V51 Riing Edition, Corsair AX750
Reply With Quote
  #4570  
Old 06-21-2017, 02:29 AM
Sorce Sorce is offline
HERP DERKEN!
 
Join Date: Aug 2008
Location: Not There
Posts: 2,114
Send a message via AIM to Sorce
Default

If you're lucky, you can get completion to 99%. There's a single mission/task that doesn't pop at all for anyone. It's the turn-in for the 'medication' where you get the UV lights for a different mission.

As a result of E3, I kind of want to wade back into Wolfenstein: The New Order.
__________________
Phong: ASRock H97M-ITXac Motherboard//Intel Core i7-4790K Processor @ 4.0GHz//16GB G.Skill PC3-12800//MSI nVidia GTX 970//Onboard 7.1 Sound//Samsung 840 Pro 256GB SSD//Lite-On DVD-RW//Generic Mid-Tower Case//24" Asus VH242H and 20" HP w2007 Monitors//Windows 10 Professional 64-Bit

Tomato: Acer C7 Chromebook//Intel Celeron 847 @1.1GHz//6GB PC3-12800//Intel HD2000 Graphics//Onboard Sound//Intel 330 Series 120GB SSD//11.6" Widescreen//ChromeOS 51 64-Bit
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:16 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
GameBeat.net - 2009 NoxTek LLC.